Planera resan till fjällen i påsk

Att åka till fjällen är något många svenskar gör under vintern och våren för att kunna åka främst skidor. Men frågan är ju då vart man ska åka. Här nedan har ni exempel på resmål för att planera er resa!

Åre

Åre är känt som en av Sveriges bästa skidorter med sina tre världsmästerskap som man också arrangerat. Det är alltså en skidort i världsklass och med en otroligt fin natur. För att ta sig hit är det även många som antingen bilar eller reser med tåg. Men det kan bli mycket kallt här uppe och ordentliga vinterkläder kommer du behöva.

Sälen

Ifall du kanske känner att Åre inte riktigt är för dig och ni vill åka någonstans mer familjevänligt finns Sälen. Sälen är mycket populärt och har ett väl uppbyggt pistsystem med både stugor och hotell precis intill backen. Här finns ett flertal destinationer att välja mellan med totalt 126 liftar. Man kan även mycket smidigt flyga hit och sedan ta en transfer på 10-45 minuter eller bila.

Utrustning du kommer behöva

För en riktigt lyckad skidsemester måste man såklart hålla sig både varm och torr och ha rätt utrustning i backen. Här kan du se utbudet online från Länna Sport för all utrustning som kan behövas.

Comments are closed.